Webshop binnenkort!

HOVING DIERPLAAGSERVICE

Adderstraat 15

9641 BJ Veendam

Tel: 06-12646624

Werkwijze

Wie zijn wij?

HOVING DIERPLAAGSERVICE is een dynamisch bedrijf met een gemotiveerd en professioneel team dat met kennis van zaken ieder plaagdierprobleem op een duurzame manier oplost. Kwaliteit en milieubewust handelen, de volksgezondheid en respect voor de natuur staan bij ons hoog in het vaandel.

HOVING DIERPLAAGSERVICE pakt alle ongedierte doeltreffend aan. Onze hoofdactiviteit is de beheersing van plaagdieren. Daaronder vallen de onderdelen preventie, analyse, diagnose en bestrijding van plaagdierbesmettingen. Onze insteek is dat wij al naar gelang het probleem kiezen voor zowel de mechanische als chemische bestrijding.

Alle chemische middelen die wij gebruiken zijn toegelaten door de Commissie Toelating Bestrijdingsmiddelen (C.T.B.) en worden door ons op een verantwoorde en vakkundige wijze verwerkt. Door middel van inspecties voeren wij op het gebied van hygiëne en HACCP werkzaamheden uit.

HOVING DIERPLAAGSERVICE kan in eigen beheer weringswerkzaamheden (knaagdieren, steenmarters en vogels) uitvoeren. Ons dienstenpakket bevat verder onder meer risico-inventarisatie, vliegen, wespen en insecten bestrijding, ratten en muizen bestrijding, houtworm en boktor bestrijding en mollen.

Bij HOVING DIERPLAAGSERVICE kunt u rekenen op een aangepaste en adequate bestrijding. Wij zijn volledig gediplomeerd en gecertificeerd. Ons bedrijf is op de hoogte van de modernste bestrijdingstechnieken waardoor ieder probleem op de meest efficiënte manier wordt aangepakt. Bij geschillen kunnen wij getuige-deskundigen oproepen.

Bij HOVING DIERPLAAGSERVICE werkt samen met de firma Dierplaagcontrol uit Vrieschenveen. Hierdoor bent u bij calamiteiten ook in de weekenden en tijdens vakantieperiodes altijd verzekerd van onze optimale bereikbaarheid en service. Door deze bundeling van krachten kunnen wij u nog beter van dienst zijn.